Anunturi recomandate

Anunt
 Bacau,    
Anunt
 Ruse,    1000
Anunt
 Bucuresti,     Piata Victoriei

Studii si resurse

Publicat in: 2011-05-05
Autor:
Luna aprilie 2011 nu vine cu schimbari semnificative in privinta evolutiei preturilor medii solicitate de proprietari. Cifrele ne arata ca piata apartamentelor din Bucuresti s-a stabilizat, variatii de plus/minus unu/doua procente fiind normale intr-o piata matura.
Publicat in: 2011-04-15
Autor:
Salonul de Joburi Imobiliare vine cu o noutate absoluta pe piata muncii din Romania: cursuri gratuite de brokeri imobiliari oferite de catre Scoala ABI pentru toti aplicantii recrutati pe perioada evenimentului. Prima editie a unui targ de joburi exclusiv din domeniul imobiliar se va desfasura in perioada 16-17 aprilie 2011 in cadrul Targului Imobiliar National (tIMOn).
Publicat in: 2011-04-04
Autor:Silvia Vilceanu
Ultimul raport de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari.ro nu confirma zvonurile privind posibila crestere a preturilor pe segmentul de piata reprezentat de Prima Casa.
Publicat in: 2011-03-23
Autor:
Compania de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank a afisat pentru anul trecut afaceri de 1,2 milioane de euro, cele mai mari venituri fiind aduse de departamentul de birouri.
Publicat in: 2011-03-23
Autor:www.wall-street.ro
Pe piata de birouri, 2011 a inceput intr-un ton optimist fata de ultimii doi ani...
Publicat in: 2011-03-21
Autor:Autor: Cristina Tamas, IMOPEDIA.ro
Suntem exact ce ne dorim sa fim, ne declara Vlad Vlasceanu, realizatorul brandului TIMON.
Publicat in: 2011-03-18
Autor:Cristina Tamas, IMOPEDIA.ro
Anul 2011 ar putea aduce zile grele în viaţa dezvoltatorilor care au construit cu bani de la bănci şi nu reuşesc să-şi vândă locuinţele.
Publicat in: 2011-03-14
Autor:www.evz.ro
Costul mediu de ocupare a spaţiilor de birouri din Bucureşti va creşte cu 2,7% pe an, până în 2015. Cu toate acestea, piaţa bucureşteană de birouri, alături de cea din Budapesta, vor rămâne cele mai ieftine din Europa, conform unui studiu anual, emis săptămâna trecută de compania DTZ.
Publicat in: 2011-03-10
Autor:www.romanialibera.ro
După un trimestru trei spectaculos, când cererea a ajuns la peste 62.400 mp, ultimul trimestru al anului 2010 a adus o scădere semnificativă a nivelului tranzacţiilor - doar 18.300 mp, arată cel mai recent raport de birouri al CBRE România. Ultimul trimestru din 2010 a fost al doilea trimestru consecutiv când nu au fost semnate acorduri de preînchiriere, un puternic contrast faţă de 2008, când acordurile de pre-închiriere reprezentau mai mult de 80% din totalul pieţei de închirieri.
Publicat in: 2011-03-10
Autor:www.contabilitate-salarii.ro
Impozitul/taxa pe clădiri se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, datorat pentru întregul an de către contribuabili, până la data de 31 martie a anului respectiv, se acordă o bonificaţie de până la 10%, stabilită prin hotărâre a consiliului local. La nivelul municipiului Bucureşti, această atribuţie revine Consiliului General al Municipiului Bucureşti. (Prin plata cu anticipaţie se înţelege stingerea obligaţiei de plată a impozitului pe clădiri datorat aceluiaşi buget local în anul fiscal respectiv, până la data de 31 martie inclusiv.) Impozitul anual pe clădiri, datorat aceluiaşi buget local de către contribuabili, persoane fizice sau juridice, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată. În cazul în care contribuabilul deţine în proprietate mai multe clădiri amplasate pe raza aceleiaşi unităţi administrativ-teritoriale, suma de 50 lei se referă la impozitul pe clădiri cumulat.
Publicat in: 2011-02-04
Autor:Nagy Tiberiu
Serviciul de spalare mecanizata a parcarilor interioare, din incinta cladirilor de birouri la un pret imbatabil !
Publicat in: 2010-08-17
Autor:
Luna iulie a venit cu vesti bune pentru chiriasi: o noua scadere a preturilor de inchiriere la apartamente, conform ultimului raport de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari.ro.
Publicat in: 2010-07-14
Autor:
In prima jumatate a anului 2010 pretul de inchiriere al apartamentelor din capitala a scazut, situandu-se pe un trend descendent, conform unei analize realizate de portalul imobiliar anunturiparticulari.ro.
Publicat in: 2010-05-21
Autor:manolache mirabela
Publicat in: 2010-03-17
Autor:Anda Dobre
Clădiridebirouri.ro şi-a propus încă de la început să reflecte în mod complet şi imparţial realităţile pieţei de birouri din România. Pentru că în anul 2009 asupra domeniului imobiliar au plutit diverse speculaţii, Clădiridebirouri.ro a iniţiat un studiu calitativ al pieţei clădirilor de birouri menit să aducă o perspectivă echilibrată, realistă, din interior.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Cushman&Wakefield
Economia a ramas la un nivel scazut in a doua jumatate a lui 2009. Ultimul trimestru al anului 2009 a avut o scadere trimestriala de 0.6%, cu putini indicatori care sa reflecte o imbunatatire in ultimul trimestru al anului. Consumul din sectorul privat a scazut cu o revenire spre sfarsitul anului. Intr-adevar in timp ce se asteapta ca rata somajului sa scada in 2010, cresterea somajului in 2009 a afectat puterea de consum din sectorul privat.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Cushman&Wakefield
Fundamentele sectorului de cladiri de birouri din Romania raman slabe. Rata de neocupare a crescut brusc pe fondul livrarilor spatiilor de birouri la sfarsitul anului 2009. Numarul contractelor ramane scazut dar a fost mai mare in ultimul trimestru. Dezechilibrul dintre oferta si cerere continua sa aibe un impact important asupra nivelului chiriilor din cladirile prime de birouri, care au scazut in toata tara.
Publicat in: 2010-03-17
Autor:
CladiriDeBirouri.ro lanseaza vineri, 19 martie o radiografie a pietei de birouri in luna ianuarie a anului 2010.
Publicat in: 0000-00-00
Autor:
Luni, 22.03.2010, Simona Lukacs, Area Sales Manager Regus ne detaliaza avantajele inchirierii unui spatiu de birouri de tip all-inclusive in cadrul rubricii Interviul Saptamanii.
Publicat in: 0000-00-00
Autor:
Târgul: • Susţinut de Comisia Europeană: evenimentul face parte din Campania Europeană Sustainable Energy Europe. • Evenimentul transfrontalier urmăreşte să unească interesul a trei ţări: Serbia, Ungaria şi România pentru energie
Publicat in: 0000-00-00
Autor:
Statele UE sunt obligate să ia măsuri pentru eficientizarea energetică şi să-şi stabilească o ţintă naţională privind economiile de energie de minimum 9% la utilizatorii finali. Tendinţele cu privire la construcţia eficientă energetic cât
Publicat in: 2010-03-15
Autor:GrupDeLux
Standardele internationale si piata spatiilor de birouri din Cluj Buildings Owners and Managers Association (BOMA) este organismul care a realizat regulile pe care majoritatea dezvoltatorilor de cladiri de birouri din Statele Unite il aplica. Fara a fi obligatorii, aceste standarde dau posibilitatea clientilor dar si competitorilor dezvoltatori sa masoare si sa faca aprecieri, putand incadra cladirile mari de birouri in diverse clase: A, B sau C. Astfel, o cladire de clasa A trebuie sa indeplineasca un criteriu de arie construita desfasurata minima, sa aiba dotari de un anumit standard de calitate si nivel.
Publicat in: 0000-00-00
Autor:
Luni incepe tradeshow-ul ZileleBiz, editia a opta. Maratonul de 5 zile prezinta mai mult de 100 speakeri de top, de la traineri internationali, creativi premiati si strategi redutabili la antreprenori miliardari si designeri straluciti. Am selectat din pr
Publicat in: 0000-00-00
Autor:
Revista Biz organizeaza in perioada 23-27 noiembrie 2009 Zilele Biz (zilelebiz.ro), cel mai mare eveniment de business din Romania, la hotel Howard Johnson Bucuresti.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:ZiarulDeImobiliare
Orasul este asemenea unui organism si trebuie sa functioneze, trebuie vazut cate fluxuri poate sa suporte. De aceea este important sa se realizeze o negociere intre toti factorii de decizie in realizarea proiectului, cat construim si cum construim, implicatiile pentru spatiul public si functionalitatea utilitatilor de interes public. Este necesar ca si investitorul sa-si asume prin negociere o parte din interventia in responsabilitatea publica, pentru a evita intensificarea problemelor actuale de circulatie existente in Capitala, mai ales in anumite puncte urbane.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Casa Pitas
Cluj-Napoca se dezvolta, se modernizeaza si a lucra intr-o cladire noua si intr-un birou modern a ajuns sa fie o cerinta a pietei atat din punct de vedere al confortului cat si al imaginii unei companii. Aceasta situatie a generat dezvoltarea unor proiecte de constructii de spatii pentru birouri. Pana in momentul de fata oferta de spatii pentru birouri a continuat sa creasca ca urmare a interesului manifestat de firmele mari care au intrat pe piata sau care si-au anuntat intrarea. In conditiile unei cereri in crestere ne putem astepta ca si preturile sa creasca. Ceea ce este foarte important de precizat este ca cei interesati cer ca si standardele referitoare la finisaje si dotari sa fie imbunatatite.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Esop Consulting
Piata spatiilor de birouri este intr-o continua dezvoltare. Finalizarea mai multor proiecte este anuntata pentru perioada 2007-2009, iar din estimarile facute de ESOP, stocul spatiilor de birouri va depasi 1,7 mil mp. In acest moment, stocul total de spatii este de 1,2 mil mp, iar pana la sfarsitul anului 2008 vor fi dezvoltate cladiri ce vor insuma peste 400.000 mp.