Anunturi recomandate

Anunt
 Bacau,    
Anunt
 Bucuresti,    Dorobanti
Anunt
 Bucuresti,    Gara de Nord

Analize

Publicat in: 2011-03-23
Autor:
Compania de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank a afisat pentru anul trecut afaceri de 1,2 milioane de euro, cele mai mari venituri fiind aduse de departamentul de birouri.
Publicat in: 2011-03-14
Autor:www.evz.ro
Costul mediu de ocupare a spaţiilor de birouri din Bucureşti va creşte cu 2,7% pe an, până în 2015. Cu toate acestea, piaţa bucureşteană de birouri, alături de cea din Budapesta, vor rămâne cele mai ieftine din Europa, conform unui studiu anual, emis săptămâna trecută de compania DTZ.
Publicat in: 2011-03-10
Autor:www.contabilitate-salarii.ro
Impozitul/taxa pe clădiri se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, datorat pentru întregul an de către contribuabili, până la data de 31 martie a anului respectiv, se acordă o bonificaţie de până la 10%, stabilită prin hotărâre a consiliului local. La nivelul municipiului Bucureşti, această atribuţie revine Consiliului General al Municipiului Bucureşti. (Prin plata cu anticipaţie se înţelege stingerea obligaţiei de plată a impozitului pe clădiri datorat aceluiaşi buget local în anul fiscal respectiv, până la data de 31 martie inclusiv.) Impozitul anual pe clădiri, datorat aceluiaşi buget local de către contribuabili, persoane fizice sau juridice, de până la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral până la primul termen de plată. În cazul în care contribuabilul deţine în proprietate mai multe clădiri amplasate pe raza aceleiaşi unităţi administrativ-teritoriale, suma de 50 lei se referă la impozitul pe clădiri cumulat.
Publicat in: 2010-08-17
Autor:
Luna iulie a venit cu vesti bune pentru chiriasi: o noua scadere a preturilor de inchiriere la apartamente, conform ultimului raport de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari.ro.
Publicat in: 2010-07-14
Autor:
In prima jumatate a anului 2010 pretul de inchiriere al apartamentelor din capitala a scazut, situandu-se pe un trend descendent, conform unei analize realizate de portalul imobiliar anunturiparticulari.ro.
Publicat in: 2010-03-17
Autor:
CladiriDeBirouri.ro lanseaza vineri, 19 martie o radiografie a pietei de birouri in luna ianuarie a anului 2010.