Anunturi recomandate

Comunicate de presa

Publicat in: 2011-03-10
Autor:www.romanialibera.ro
După un trimestru trei spectaculos, când cererea a ajuns la peste 62.400 mp, ultimul trimestru al anului 2010 a adus o scădere semnificativă a nivelului tranzacţiilor - doar 18.300 mp, arată cel mai recent raport de birouri al CBRE România. Ultimul trimestru din 2010 a fost al doilea trimestru consecutiv când nu au fost semnate acorduri de preînchiriere, un puternic contrast faţă de 2008, când acordurile de pre-închiriere reprezentau mai mult de 80% din totalul pieţei de închirieri.
Publicat in: 2011-02-04
Autor:Nagy Tiberiu
Serviciul de spalare mecanizata a parcarilor interioare, din incinta cladirilor de birouri la un pret imbatabil !
Autor:
Târgul: • Susţinut de Comisia Europeană: evenimentul face parte din Campania Europeană Sustainable Energy Europe. • Evenimentul transfrontalier urmăreşte să unească interesul a trei ţări: Serbia, Ungaria şi România pentru energie
Autor:
Statele UE sunt obligate să ia măsuri pentru eficientizarea energetică şi să-şi stabilească o ţintă naţională privind economiile de energie de minimum 9% la utilizatorii finali. Tendinţele cu privire la construcţia eficientă energetic cât
Publicat in: 2010-03-15
Autor:GrupDeLux
Standardele internationale si piata spatiilor de birouri din Cluj Buildings Owners and Managers Association (BOMA) este organismul care a realizat regulile pe care majoritatea dezvoltatorilor de cladiri de birouri din Statele Unite il aplica. Fara a fi obligatorii, aceste standarde dau posibilitatea clientilor dar si competitorilor dezvoltatori sa masoare si sa faca aprecieri, putand incadra cladirile mari de birouri in diverse clase: A, B sau C. Astfel, o cladire de clasa A trebuie sa indeplineasca un criteriu de arie construita desfasurata minima, sa aiba dotari de un anumit standard de calitate si nivel.
Autor:
Luni incepe tradeshow-ul ZileleBiz, editia a opta. Maratonul de 5 zile prezinta mai mult de 100 speakeri de top, de la traineri internationali, creativi premiati si strategi redutabili la antreprenori miliardari si designeri straluciti. Am selectat din pr
Autor:
Revista Biz organizeaza in perioada 23-27 noiembrie 2009 Zilele Biz (zilelebiz.ro), cel mai mare eveniment de business din Romania, la hotel Howard Johnson Bucuresti.