Anunturi recomandate

Anunt
 Bucuresti,     Piata Victoriei
Anunt
 Bucuresti,    Gara de Nord
Anunt
 Bacau,    

Resurse

Publicat in: 2011-05-05
Autor:
Luna aprilie 2011 nu vine cu schimbari semnificative in privinta evolutiei preturilor medii solicitate de proprietari. Cifrele ne arata ca piata apartamentelor din Bucuresti s-a stabilizat, variatii de plus/minus unu/doua procente fiind normale intr-o piata matura.
Publicat in: 2011-04-15
Autor:
Salonul de Joburi Imobiliare vine cu o noutate absoluta pe piata muncii din Romania: cursuri gratuite de brokeri imobiliari oferite de catre Scoala ABI pentru toti aplicantii recrutati pe perioada evenimentului. Prima editie a unui targ de joburi exclusiv din domeniul imobiliar se va desfasura in perioada 16-17 aprilie 2011 in cadrul Targului Imobiliar National (tIMOn).
Publicat in: 2011-04-04
Autor:Silvia Vilceanu
Ultimul raport de monitorizare imobiliara realizat de AnunturiParticulari.ro nu confirma zvonurile privind posibila crestere a preturilor pe segmentul de piata reprezentat de Prima Casa.
Publicat in: 2010-05-21
Autor:manolache mirabela
Publicat in: 2010-03-17
Autor:Anda Dobre
Clădiridebirouri.ro şi-a propus încă de la început să reflecte în mod complet şi imparţial realităţile pieţei de birouri din România. Pentru că în anul 2009 asupra domeniului imobiliar au plutit diverse speculaţii, Clădiridebirouri.ro a iniţiat un studiu calitativ al pieţei clădirilor de birouri menit să aducă o perspectivă echilibrată, realistă, din interior.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Cushman&Wakefield
Economia a ramas la un nivel scazut in a doua jumatate a lui 2009. Ultimul trimestru al anului 2009 a avut o scadere trimestriala de 0.6%, cu putini indicatori care sa reflecte o imbunatatire in ultimul trimestru al anului. Consumul din sectorul privat a scazut cu o revenire spre sfarsitul anului. Intr-adevar in timp ce se asteapta ca rata somajului sa scada in 2010, cresterea somajului in 2009 a afectat puterea de consum din sectorul privat.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Cushman&Wakefield
Fundamentele sectorului de cladiri de birouri din Romania raman slabe. Rata de neocupare a crescut brusc pe fondul livrarilor spatiilor de birouri la sfarsitul anului 2009. Numarul contractelor ramane scazut dar a fost mai mare in ultimul trimestru. Dezechilibrul dintre oferta si cerere continua sa aibe un impact important asupra nivelului chiriilor din cladirile prime de birouri, care au scazut in toata tara.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:ZiarulDeImobiliare
Orasul este asemenea unui organism si trebuie sa functioneze, trebuie vazut cate fluxuri poate sa suporte. De aceea este important sa se realizeze o negociere intre toti factorii de decizie in realizarea proiectului, cat construim si cum construim, implicatiile pentru spatiul public si functionalitatea utilitatilor de interes public. Este necesar ca si investitorul sa-si asume prin negociere o parte din interventia in responsabilitatea publica, pentru a evita intensificarea problemelor actuale de circulatie existente in Capitala, mai ales in anumite puncte urbane.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Casa Pitas
Cluj-Napoca se dezvolta, se modernizeaza si a lucra intr-o cladire noua si intr-un birou modern a ajuns sa fie o cerinta a pietei atat din punct de vedere al confortului cat si al imaginii unei companii. Aceasta situatie a generat dezvoltarea unor proiecte de constructii de spatii pentru birouri. Pana in momentul de fata oferta de spatii pentru birouri a continuat sa creasca ca urmare a interesului manifestat de firmele mari care au intrat pe piata sau care si-au anuntat intrarea. In conditiile unei cereri in crestere ne putem astepta ca si preturile sa creasca. Ceea ce este foarte important de precizat este ca cei interesati cer ca si standardele referitoare la finisaje si dotari sa fie imbunatatite.
Publicat in: 2010-03-15
Autor:Esop Consulting
Piata spatiilor de birouri este intr-o continua dezvoltare. Finalizarea mai multor proiecte este anuntata pentru perioada 2007-2009, iar din estimarile facute de ESOP, stocul spatiilor de birouri va depasi 1,7 mil mp. In acest moment, stocul total de spatii este de 1,2 mil mp, iar pana la sfarsitul anului 2008 vor fi dezvoltate cladiri ce vor insuma peste 400.000 mp.